One-way Communication

Everyone is entitled to my opinion.

Okey, jag bloggspammar nu och tänker inte ens be om ursäkt för det. Det här var bara för roligt för att inte lyfta upp. 

Katarina Wennstam har skrivit en krönika om näthatet, eller snarare det specifika näthat som riktas från män mot kvinnor. Utan att lägga mig i debatten om just det (för det sparar jag till min doktorsavhandling, hohohooo) tycker jag ändå att det är väldigt roligt att man under Genusnytt’s inlägg om krönikan går att hitta följande kommentar:

Sötisen säger:

Den absoluta majoriteten av Sveriges alla kvinnor och män äcklas naturligtvis alltjämt av minoritetsklientelet mentalsjuka, könshatiska feminister som rapar trötta genuslögner för egen vinning.

Genusludret Katarina Wennstam tillhör som bekant minoritetsklientelet mentalsjuka, könshatiska feminister som rapar trötta genuslögner för egen vinning.

Katarina Wennstam: Att så gott som alla äcklas av billiga, maniskt lögnaktiga genusluder som dig, är naturligtvis inte samma sak som att alla äcklas av ”kollektivet kvinnor” eller ”kollektivet män”.

PS. ”Näthat” är genusludrets nya feministiska offerkofta.

Är det bara jag som tycker att det typ är höjden av ironi att någon väljer att bemöta en krönika om könsspecifikt näthat genom att kalla författaren för “genusluder”? Och vad i hela fridens namn är könshatisk? Att en hatar kön? Alla kön? What? 

Okey, jag ångrar mig angående min nya etikett. Från och med nu tänker jag kalla mig Postpatriarkalt Genusluder. Så jävla catchy! 

3 years ago
  1. onewaycommunication posted this